Cara-cara membuat order

Image by FlamingText.com

Image by FlamingText.com

- Pilih item/kod
- Isi Order Form
- Tunggu sis reply order (check email)
- Buat payment
- Reply email (attached/scan slip pembayaran)
- Tunggu sis process order
- Penghantaran order by Poslaju

(sis akan berikan track number)
- Sila beritahu jika tempahan sudah diterima

(reply email)

NO BACK-OUT BUYER, PLEASE!!!

ORDER AKAN DI'RESERVED' 3 HARI SAHAJA

SEHINGGA PEMBAYARAN DIBUAT..
SELEPAS 3 HARI. SIS AKAN DELETE ORDER..
SILA MAKLUMKAN SEGERA APABILA SUDAH
MEMBUAT PEMBAYARAN..
TERIMA KASIH..LUV U..

D'yat de Craft Collection

Image by FlamingText.com
Image by FlamingText.com

Followers

There was an error in this gadget

Jan 30, 2012

Terima kasih customerku sayang...

Lama tak update..mahap le ye..sis sebuk sket..oppss bukan sket je..banyak sebenornye..alhamdulillah bnyk gk la tempahan sis dapat..tu pasal tk sempat nak update blog ni...

Entry kali ni, sis nak share antara order2 dari pelanggan yg sis sayang..sempat upload sikit je ni..sis update lain kali lak ye..terima kasih atas sokongan korang..luv..

Kalau ada yang berminat nak order sebijik mcm dalam gambar2 kt bwh ni..boleh je..isi order form dulu, pastu kita boleh discuss..



pencil case, nametag keychain antara yg top order..

design pencil case yg sis buat ni hasil rekaan sis sendiri tau..tk tiru sesape punnn...ok ke?

pelbagai design pencil case, coin purse dn keychain

dari atas: coin purse - strawberry, angry bird biru, pink flower, handphone case (alia), brooches dan nametag keychain pastu ada gak keychain gitar kaler pink..ngee.

(dalam bulatan)-nametag keychain, nametag phone strap, (yg kt tepi2 tu - macam2 keychain), yg kt atas kanan tu hair clip ice-cream...comel kan?  

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jan 30, 2012

Terima kasih customerku sayang...

Lama tak update..mahap le ye..sis sebuk sket..oppss bukan sket je..banyak sebenornye..alhamdulillah bnyk gk la tempahan sis dapat..tu pasal tk sempat nak update blog ni...

Entry kali ni, sis nak share antara order2 dari pelanggan yg sis sayang..sempat upload sikit je ni..sis update lain kali lak ye..terima kasih atas sokongan korang..luv..

Kalau ada yang berminat nak order sebijik mcm dalam gambar2 kt bwh ni..boleh je..isi order form dulu, pastu kita boleh discuss..



pencil case, nametag keychain antara yg top order..

design pencil case yg sis buat ni hasil rekaan sis sendiri tau..tk tiru sesape punnn...ok ke?

pelbagai design pencil case, coin purse dn keychain

dari atas: coin purse - strawberry, angry bird biru, pink flower, handphone case (alia), brooches dan nametag keychain pastu ada gak keychain gitar kaler pink..ngee.

(dalam bulatan)-nametag keychain, nametag phone strap, (yg kt tepi2 tu - macam2 keychain), yg kt atas kanan tu hair clip ice-cream...comel kan?  

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.