Cara-cara membuat order

Image by FlamingText.com

Image by FlamingText.com

- Pilih item/kod
- Isi Order Form
- Tunggu sis reply order (check email)
- Buat payment
- Reply email (attached/scan slip pembayaran)
- Tunggu sis process order
- Penghantaran order by Poslaju

(sis akan berikan track number)
- Sila beritahu jika tempahan sudah diterima

(reply email)

NO BACK-OUT BUYER, PLEASE!!!

ORDER AKAN DI'RESERVED' 3 HARI SAHAJA

SEHINGGA PEMBAYARAN DIBUAT..
SELEPAS 3 HARI. SIS AKAN DELETE ORDER..
SILA MAKLUMKAN SEGERA APABILA SUDAH
MEMBUAT PEMBAYARAN..
TERIMA KASIH..LUV U..

D'yat de Craft Collection

Image by FlamingText.com
Image by FlamingText.com

Followers

There was an error in this gadget

Jan 8, 2012

D'yat de Craft - 1 bulan la..bukan 2 bulan..

oppss..macamana sis boleh salah kira ni..D'yat de Craft baru sebulan sebenarnya..hehe..sori geng..tima kasih pada sorg sahabat yg menegur..wah..prihatin gk ye..

oraitt.. sis cuma nk bagitau sikit la, kepada buyer yg nk custom order, harap dpt beri 2-3 hari (dr tarikh pembayaran) utk sis siapkn order2 tu..sis akan cuba buat secepat yg mungkin..sis cuma ad 2 tgn je ni..jadi kenalah sabar sikit sbb sis buat ikut turn..siapa bayar dulu akan didahulukan..ok lah, sis rasa semua pun mmg dh tau...saje je nk bagitau lagi..

order hari Jumaat lalu utk dihantar esok (Isnin)-ni  sblm di-packing

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jan 8, 2012

D'yat de Craft - 1 bulan la..bukan 2 bulan..

oppss..macamana sis boleh salah kira ni..D'yat de Craft baru sebulan sebenarnya..hehe..sori geng..tima kasih pada sorg sahabat yg menegur..wah..prihatin gk ye..

oraitt.. sis cuma nk bagitau sikit la, kepada buyer yg nk custom order, harap dpt beri 2-3 hari (dr tarikh pembayaran) utk sis siapkn order2 tu..sis akan cuba buat secepat yg mungkin..sis cuma ad 2 tgn je ni..jadi kenalah sabar sikit sbb sis buat ikut turn..siapa bayar dulu akan didahulukan..ok lah, sis rasa semua pun mmg dh tau...saje je nk bagitau lagi..

order hari Jumaat lalu utk dihantar esok (Isnin)-ni  sblm di-packing

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.