Cara-cara membuat order

Image by FlamingText.com

Image by FlamingText.com

- Pilih item/kod
- Isi Order Form
- Tunggu sis reply order (check email)
- Buat payment
- Reply email (attached/scan slip pembayaran)
- Tunggu sis process order
- Penghantaran order by Poslaju

(sis akan berikan track number)
- Sila beritahu jika tempahan sudah diterima

(reply email)

NO BACK-OUT BUYER, PLEASE!!!

ORDER AKAN DI'RESERVED' 3 HARI SAHAJA

SEHINGGA PEMBAYARAN DIBUAT..
SELEPAS 3 HARI. SIS AKAN DELETE ORDER..
SILA MAKLUMKAN SEGERA APABILA SUDAH
MEMBUAT PEMBAYARAN..
TERIMA KASIH..LUV U..

D'yat de Craft Collection

Image by FlamingText.com
Image by FlamingText.com

Followers

There was an error in this gadget

Dec 23, 2011

Tutorial - Make your own moving / scrolling Welcome Note

hahaha..ada juga yg bertanya mcm mana sis buat welcome note yg boleh gerak-gerak kat atas tu..ish..sis ni tkde la pandai mana pun..cuma sis try klik sana klik sini je..so entry kali ni sis saje-saje nak share camne sis buat ye..lain orang lain caranye..


(click to see large view)

(click to see large view)

(click to see large view)




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 23, 2011

Tutorial - Make your own moving / scrolling Welcome Note

hahaha..ada juga yg bertanya mcm mana sis buat welcome note yg boleh gerak-gerak kat atas tu..ish..sis ni tkde la pandai mana pun..cuma sis try klik sana klik sini je..so entry kali ni sis saje-saje nak share camne sis buat ye..lain orang lain caranye..


(click to see large view)

(click to see large view)

(click to see large view)




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.