Cara-cara membuat order

Image by FlamingText.com

Image by FlamingText.com

- Pilih item/kod
- Isi Order Form
- Tunggu sis reply order (check email)
- Buat payment
- Reply email (attached/scan slip pembayaran)
- Tunggu sis process order
- Penghantaran order by Poslaju

(sis akan berikan track number)
- Sila beritahu jika tempahan sudah diterima

(reply email)

NO BACK-OUT BUYER, PLEASE!!!

ORDER AKAN DI'RESERVED' 3 HARI SAHAJA

SEHINGGA PEMBAYARAN DIBUAT..
SELEPAS 3 HARI. SIS AKAN DELETE ORDER..
SILA MAKLUMKAN SEGERA APABILA SUDAH
MEMBUAT PEMBAYARAN..
TERIMA KASIH..LUV U..

D'yat de Craft Collection

Image by FlamingText.com
Image by FlamingText.com

Followers

There was an error in this gadget

Jan 5, 2012

2012 sudah..D'yat de Craft dh berumur 2 bulan...

Salam..tak terlewat lg kot kalau sis nk ucapkan Selamat Tahun Baru 2012..maaflh lmbt sikiiit wish kpd geng semua..sbb tk sempat nk bukak blog dek konsentret menyiapkn order yg brtimbun sblm date line..dan order plg bnyk ialah semestinya 'Pencil Case' dan  diikuti 'Nametag keychain'..semua nk sblm start sklh, walaupun ada yg order 1 hari je sebelum sklh mula...!! tu pasal sampai lebam mata sis ni bersengkang mata nk siapkn semuanya...alhamdulillah atas rezekiNya..walaupun baru je sis bukak 'kedai' bulan lepas, tp order yg dtg blh tahan...sis ucapkan bebanyak terima kasih kpd 'pengorder' yg memberi sokongan...hehe..harap berpuas hati dgn hasil kraf sis tu yek...tlg2 lah promote sket kt kwn2 sekolah tu ye..nnti sis bagi komisen...hehe..

antara produk D'yat de Craft yg brjaya dipacking dn dipos sblm thn baru..
-yg ada kartun domo tu ialah Hair Clip..pink gituu

Pencil Case adik adam dn adik icha..dua2 nk kartun domo..
-order last minit sblm start sklh..nasib baek sempat tau...tq

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jan 5, 2012

2012 sudah..D'yat de Craft dh berumur 2 bulan...

Salam..tak terlewat lg kot kalau sis nk ucapkan Selamat Tahun Baru 2012..maaflh lmbt sikiiit wish kpd geng semua..sbb tk sempat nk bukak blog dek konsentret menyiapkn order yg brtimbun sblm date line..dan order plg bnyk ialah semestinya 'Pencil Case' dan  diikuti 'Nametag keychain'..semua nk sblm start sklh, walaupun ada yg order 1 hari je sebelum sklh mula...!! tu pasal sampai lebam mata sis ni bersengkang mata nk siapkn semuanya...alhamdulillah atas rezekiNya..walaupun baru je sis bukak 'kedai' bulan lepas, tp order yg dtg blh tahan...sis ucapkan bebanyak terima kasih kpd 'pengorder' yg memberi sokongan...hehe..harap berpuas hati dgn hasil kraf sis tu yek...tlg2 lah promote sket kt kwn2 sekolah tu ye..nnti sis bagi komisen...hehe..

antara produk D'yat de Craft yg brjaya dipacking dn dipos sblm thn baru..
-yg ada kartun domo tu ialah Hair Clip..pink gituu

Pencil Case adik adam dn adik icha..dua2 nk kartun domo..
-order last minit sblm start sklh..nasib baek sempat tau...tq

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.