Cara-cara membuat order

Image by FlamingText.com

Image by FlamingText.com

- Pilih item/kod
- Isi Order Form
- Tunggu sis reply order (check email)
- Buat payment
- Reply email (attached/scan slip pembayaran)
- Tunggu sis process order
- Penghantaran order by Poslaju

(sis akan berikan track number)
- Sila beritahu jika tempahan sudah diterima

(reply email)

NO BACK-OUT BUYER, PLEASE!!!

ORDER AKAN DI'RESERVED' 3 HARI SAHAJA

SEHINGGA PEMBAYARAN DIBUAT..
SELEPAS 3 HARI. SIS AKAN DELETE ORDER..
SILA MAKLUMKAN SEGERA APABILA SUDAH
MEMBUAT PEMBAYARAN..
TERIMA KASIH..LUV U..

D'yat de Craft Collection

Image by FlamingText.com
Image by FlamingText.com

Followers

There was an error in this gadget

Dec 6, 2011

Back to school - Pencil Case

..sekolah dah nk start tk lama lg..selain baju sekolah, beg dn alatulis, ini adalah diantara barangan yang terpenting juga kan..PENCIL CASE..dh tu nk letak kt mana pen/pensil kalau bukan kt dlm ni...hehe..pencil case ni adalah antara hasil kraf sis yg terawal..cantik tk? dibuat dari kain felt .. boleh letak nama lagi dengan 'ornament' (kartun) yang cute miut ni.. Harga :RM25.00/pc...

boleh klik Order Form kt sebelah kanan atau email sis ye: dyatcan@ymail.com

-sila beri detail cth: case nk wrna apa, ornament nk bentuk apa, dn nk tulis nama apa kt situ (max:6letters je tau)..approx.size: 8' x 4"...siapa cepat dialah dapat dulu!..hehe..

Pencil case..100% handmade tau..Harga Baru: RM20.00/pc (updated:17/12/11) ..yeahh..compared dgn ready made pencil case kt entry di atas..pencil case ni korang leh custom order warna pencil case dan 'ornament' dia..pastu sis wt ornament tu filled bg dia muncit2 sket..bru 3D..nama lk tkde charge lain..harga trmasuk nama tu tau...huruf dia nk satu kaler boleh,..nk kaler2 pun boleh..
ni order dr kawan2 adik dayah



order adik najwa - guitar light blue

order utk adik aisya yg comel - hello kitty n litle bear pink

order dr adik dayah - sweet ladybird hitam

adik najmi - angry bird dn pencil case hitam

domokun-pink-order dr adik nieyda


adik anis nk ladybird gk- kaler merah hitam
pencil case sis letak lining kt dlm..baru tahan skt..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 6, 2011

Back to school - Pencil Case

..sekolah dah nk start tk lama lg..selain baju sekolah, beg dn alatulis, ini adalah diantara barangan yang terpenting juga kan..PENCIL CASE..dh tu nk letak kt mana pen/pensil kalau bukan kt dlm ni...hehe..pencil case ni adalah antara hasil kraf sis yg terawal..cantik tk? dibuat dari kain felt .. boleh letak nama lagi dengan 'ornament' (kartun) yang cute miut ni.. Harga :RM25.00/pc...

boleh klik Order Form kt sebelah kanan atau email sis ye: dyatcan@ymail.com

-sila beri detail cth: case nk wrna apa, ornament nk bentuk apa, dn nk tulis nama apa kt situ (max:6letters je tau)..approx.size: 8' x 4"...siapa cepat dialah dapat dulu!..hehe..

Pencil case..100% handmade tau..Harga Baru: RM20.00/pc (updated:17/12/11) ..yeahh..compared dgn ready made pencil case kt entry di atas..pencil case ni korang leh custom order warna pencil case dan 'ornament' dia..pastu sis wt ornament tu filled bg dia muncit2 sket..bru 3D..nama lk tkde charge lain..harga trmasuk nama tu tau...huruf dia nk satu kaler boleh,..nk kaler2 pun boleh..
ni order dr kawan2 adik dayah



order adik najwa - guitar light blue

order utk adik aisya yg comel - hello kitty n litle bear pink

order dr adik dayah - sweet ladybird hitam

adik najmi - angry bird dn pencil case hitam

domokun-pink-order dr adik nieyda


adik anis nk ladybird gk- kaler merah hitam
pencil case sis letak lining kt dlm..baru tahan skt..