Cara-cara membuat order

Image by FlamingText.com

Image by FlamingText.com

- Pilih item/kod
- Isi Order Form
- Tunggu sis reply order (check email)
- Buat payment
- Reply email (attached/scan slip pembayaran)
- Tunggu sis process order
- Penghantaran order by Poslaju

(sis akan berikan track number)
- Sila beritahu jika tempahan sudah diterima

(reply email)

NO BACK-OUT BUYER, PLEASE!!!

ORDER AKAN DI'RESERVED' 3 HARI SAHAJA

SEHINGGA PEMBAYARAN DIBUAT..
SELEPAS 3 HARI. SIS AKAN DELETE ORDER..
SILA MAKLUMKAN SEGERA APABILA SUDAH
MEMBUAT PEMBAYARAN..
TERIMA KASIH..LUV U..

D'yat de Craft Collection

Image by FlamingText.com
Image by FlamingText.com

Followers

There was an error in this gadget

Dec 6, 2011

Keychain bentuk rumah

nak juga..anis, dayah dn awa order keychain bentuk rumah sama mcm order adik akidah. kira bff la tu kunun..hik..hik..jgn mare ye dik oii..

HARGA:RM3.50/PC
(tidak termasuk postage charges)
sis boleh buat macam2 bentuk yg lain juga - ikut pilihan sendiri, attachedkn gambar - insyaallah sis cuba sedaya upaya.

Nk order..? isi Order Form atau email sis: dyatcan@ymail.com.. takde min.order, satu pun boleh..


ni time belum siap lg..tinggal filled dgn fiber dn jahit - pastu letak keychainring..siap le tu..sabar ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 6, 2011

Keychain bentuk rumah

nak juga..anis, dayah dn awa order keychain bentuk rumah sama mcm order adik akidah. kira bff la tu kunun..hik..hik..jgn mare ye dik oii..

HARGA:RM3.50/PC
(tidak termasuk postage charges)
sis boleh buat macam2 bentuk yg lain juga - ikut pilihan sendiri, attachedkn gambar - insyaallah sis cuba sedaya upaya.

Nk order..? isi Order Form atau email sis: dyatcan@ymail.com.. takde min.order, satu pun boleh..


ni time belum siap lg..tinggal filled dgn fiber dn jahit - pastu letak keychainring..siap le tu..sabar ye.