Cara-cara membuat order

Image by FlamingText.com

Image by FlamingText.com

- Pilih item/kod
- Isi Order Form
- Tunggu sis reply order (check email)
- Buat payment
- Reply email (attached/scan slip pembayaran)
- Tunggu sis process order
- Penghantaran order by Poslaju

(sis akan berikan track number)
- Sila beritahu jika tempahan sudah diterima

(reply email)

NO BACK-OUT BUYER, PLEASE!!!

ORDER AKAN DI'RESERVED' 3 HARI SAHAJA

SEHINGGA PEMBAYARAN DIBUAT..
SELEPAS 3 HARI. SIS AKAN DELETE ORDER..
SILA MAKLUMKAN SEGERA APABILA SUDAH
MEMBUAT PEMBAYARAN..
TERIMA KASIH..LUV U..

D'yat de Craft Collection

Image by FlamingText.com
Image by FlamingText.com

Followers

There was an error in this gadget

Dec 17, 2011

Back to school 2 - Ready made pencil case

tara...pencil case ready made utk dipilih..dibuat dr kain felt..100% handmade..promosi back to school  special utk korang ni sis wt simple sket dr entry lepas, tp tetap menarik kan..ye ke..hehe..beli la utk anak2 korang, adik ke atau utk korang guna sendiri laa..kt luar tk dpt camni tau! one n only ni..org lain mesti jeles tgk pencil case tu.baru bersemangat anak2 nk start sekolah ni..siap boleh letak nama lg..baru tk hilang..

DAN!! promosi kali ni sis wt pencil case ni siap dgn keychain lg tau..semua kiut miut dgn kaler yg fresh2..
limited edition (satu je stiap design), tapi kalau nk order lebih pun boleh juga la..cuma kne brsabar sket tunggu turn ye..huhu..

kalau suka, boleh isi Order Form  atau email sis : dyatcan@ymail.com ..pilih yg mana satu, pastu nyatakan nak letak nama apa (max:6 huruf)..ye

HARGA PROMOSI : RM15.00/set 
-(pencil case+matching keychain+your name)
.cepat ! edisi terhad!
(harga tidak termasuk postage)

SOLD OUT!! -updated 14/02/12
*tapi masih boleh order ikut mana2 design, cuma harga bukan harga promosi lagi lah ye..

-RM 15.00/pc
kalau nak keychain sekali + RM 3/pc (harga asal RM3.50)

*(harga tidak termasuk postage charge)

10 design untuk dipilih....(appr.size: 8'' x 4'')
item code:(dari kiri-atas):
PCLOVE, PCCAR, PCFLOWER, PCANGRYBIRD, PCGIRL, PCKERRORO, PCCUPCAKE, PCGUITAR, PCSTRAWBERRY, PCLADYBIRD

* boleh tukar colour ikut kesukaan, (cth: PCLADYBIRD - pc(biru), ladybird(merah)...)-updated 14/02/12
........................................................................................................................................................
boleh letak nama...(max:6huruf)


label sis kt belah belakang...

bahagian dalam ada lining...
 c/w matching keychain yg kiut.. 
  
 Ready-made pencil case -10 design
(per set - pencil case beserta nama + matching keychain)
RM15.00/set (tk trmasuk postage chg)
PC Cupcakes -Sold to atikah
(colour: light purple)

PC Love - Sold to diana
(colour: dark brownies)

PC Strawberry - Sold to athira
(colour: strike pink)

PC Ladybird - Sold to nazirah
(colour: apple green)

PC Car - Sold to nor
(colour: dark blue)

PC Kerroro - Sold to mia
(colour: light blue)

PC Sweet Girl - Sold to fiqah
(colour: light pink)

PC Angry Bird - Sold to jia
(colour: red )

PC Flower - Sold to anis
(colour: fuschia pink)

PC Guitar - Sold to ieffa
(colour: brown)

nama akan sis letak kat sini..


U/P : Kepada pembeli yang  berminat pada pencil case yg berstatus SOLD, masih boleh order juga..sis akan buat yg baru..cuma harga lain sikit la ye..

RM15/buah tanpa keychain
-keychain - RM3/pc

Klik Order Form untuk order.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 17, 2011

Back to school 2 - Ready made pencil case

tara...pencil case ready made utk dipilih..dibuat dr kain felt..100% handmade..promosi back to school  special utk korang ni sis wt simple sket dr entry lepas, tp tetap menarik kan..ye ke..hehe..beli la utk anak2 korang, adik ke atau utk korang guna sendiri laa..kt luar tk dpt camni tau! one n only ni..org lain mesti jeles tgk pencil case tu.baru bersemangat anak2 nk start sekolah ni..siap boleh letak nama lg..baru tk hilang..

DAN!! promosi kali ni sis wt pencil case ni siap dgn keychain lg tau..semua kiut miut dgn kaler yg fresh2..
limited edition (satu je stiap design), tapi kalau nk order lebih pun boleh juga la..cuma kne brsabar sket tunggu turn ye..huhu..

kalau suka, boleh isi Order Form  atau email sis : dyatcan@ymail.com ..pilih yg mana satu, pastu nyatakan nak letak nama apa (max:6 huruf)..ye

HARGA PROMOSI : RM15.00/set 
-(pencil case+matching keychain+your name)
.cepat ! edisi terhad!
(harga tidak termasuk postage)

SOLD OUT!! -updated 14/02/12
*tapi masih boleh order ikut mana2 design, cuma harga bukan harga promosi lagi lah ye..

-RM 15.00/pc
kalau nak keychain sekali + RM 3/pc (harga asal RM3.50)

*(harga tidak termasuk postage charge)

10 design untuk dipilih....(appr.size: 8'' x 4'')
item code:(dari kiri-atas):
PCLOVE, PCCAR, PCFLOWER, PCANGRYBIRD, PCGIRL, PCKERRORO, PCCUPCAKE, PCGUITAR, PCSTRAWBERRY, PCLADYBIRD

* boleh tukar colour ikut kesukaan, (cth: PCLADYBIRD - pc(biru), ladybird(merah)...)-updated 14/02/12
........................................................................................................................................................
boleh letak nama...(max:6huruf)


label sis kt belah belakang...

bahagian dalam ada lining...
 c/w matching keychain yg kiut.. 
  
 Ready-made pencil case -10 design
(per set - pencil case beserta nama + matching keychain)
RM15.00/set (tk trmasuk postage chg)
PC Cupcakes -Sold to atikah
(colour: light purple)

PC Love - Sold to diana
(colour: dark brownies)

PC Strawberry - Sold to athira
(colour: strike pink)

PC Ladybird - Sold to nazirah
(colour: apple green)

PC Car - Sold to nor
(colour: dark blue)

PC Kerroro - Sold to mia
(colour: light blue)

PC Sweet Girl - Sold to fiqah
(colour: light pink)

PC Angry Bird - Sold to jia
(colour: red )

PC Flower - Sold to anis
(colour: fuschia pink)

PC Guitar - Sold to ieffa
(colour: brown)

nama akan sis letak kat sini..


U/P : Kepada pembeli yang  berminat pada pencil case yg berstatus SOLD, masih boleh order juga..sis akan buat yg baru..cuma harga lain sikit la ye..

RM15/buah tanpa keychain
-keychain - RM3/pc

Klik Order Form untuk order.