Cara-cara membuat order

Image by FlamingText.com

Image by FlamingText.com

- Pilih item/kod
- Isi Order Form
- Tunggu sis reply order (check email)
- Buat payment
- Reply email (attached/scan slip pembayaran)
- Tunggu sis process order
- Penghantaran order by Poslaju

(sis akan berikan track number)
- Sila beritahu jika tempahan sudah diterima

(reply email)

NO BACK-OUT BUYER, PLEASE!!!

ORDER AKAN DI'RESERVED' 3 HARI SAHAJA

SEHINGGA PEMBAYARAN DIBUAT..
SELEPAS 3 HARI. SIS AKAN DELETE ORDER..
SILA MAKLUMKAN SEGERA APABILA SUDAH
MEMBUAT PEMBAYARAN..
TERIMA KASIH..LUV U..

D'yat de Craft Collection

Image by FlamingText.com
Image by FlamingText.com

Followers

There was an error in this gadget

Jan 30, 2012

Terima kasih customerku sayang...

Lama tak update..mahap le ye..sis sebuk sket..oppss bukan sket je..banyak sebenornye..alhamdulillah bnyk gk la tempahan sis dapat..tu pasal tk sempat nak update blog ni...

Entry kali ni, sis nak share antara order2 dari pelanggan yg sis sayang..sempat upload sikit je ni..sis update lain kali lak ye..terima kasih atas sokongan korang..luv..

Kalau ada yang berminat nak order sebijik mcm dalam gambar2 kt bwh ni..boleh je..isi order form dulu, pastu kita boleh discuss..



pencil case, nametag keychain antara yg top order..

design pencil case yg sis buat ni hasil rekaan sis sendiri tau..tk tiru sesape punnn...ok ke?

pelbagai design pencil case, coin purse dn keychain

dari atas: coin purse - strawberry, angry bird biru, pink flower, handphone case (alia), brooches dan nametag keychain pastu ada gak keychain gitar kaler pink..ngee.

(dalam bulatan)-nametag keychain, nametag phone strap, (yg kt tepi2 tu - macam2 keychain), yg kt atas kanan tu hair clip ice-cream...comel kan?  

Jan 12, 2012

Pencil Case @ Pencil Bag?

pencil bag... kira saiz L la..order dr cikgu ct hajar yg nk pencil case tu kasik besar sket..boleh sumbat semua stationery kt dlm tu...yela cikgu...saiz: 10'' x 7"..khas buat cikgu..t.kasih order..


pencil bag cikgu ct..deco with bunga2 comel..

Jan 8, 2012

Hair Clip comel2 murah2

Hair clip murah2.. dr kain felt jenis lembut..boleh custom order nk warna dn corak lain..

Harga: RM 2.50/pc
3 pcs - RM 7.00 shj
-bulk order - 20pcs ke atas: RM2.00/pc

hair clip flower dan square hair clip
(boleh custom order - corak2 lain)

antara contoh corak yg top-domo hair clip..naik jemu sis potong gigi domo ni..haha

flower hair clip


Klik Order Form untuk order.

D'yat de Craft - 1 bulan la..bukan 2 bulan..

oppss..macamana sis boleh salah kira ni..D'yat de Craft baru sebulan sebenarnya..hehe..sori geng..tima kasih pada sorg sahabat yg menegur..wah..prihatin gk ye..

oraitt.. sis cuma nk bagitau sikit la, kepada buyer yg nk custom order, harap dpt beri 2-3 hari (dr tarikh pembayaran) utk sis siapkn order2 tu..sis akan cuba buat secepat yg mungkin..sis cuma ad 2 tgn je ni..jadi kenalah sabar sikit sbb sis buat ikut turn..siapa bayar dulu akan didahulukan..ok lah, sis rasa semua pun mmg dh tau...saje je nk bagitau lagi..

order hari Jumaat lalu utk dihantar esok (Isnin)-ni  sblm di-packing

Jan 5, 2012

2012 sudah..D'yat de Craft dh berumur 2 bulan...

Salam..tak terlewat lg kot kalau sis nk ucapkan Selamat Tahun Baru 2012..maaflh lmbt sikiiit wish kpd geng semua..sbb tk sempat nk bukak blog dek konsentret menyiapkn order yg brtimbun sblm date line..dan order plg bnyk ialah semestinya 'Pencil Case' dan  diikuti 'Nametag keychain'..semua nk sblm start sklh, walaupun ada yg order 1 hari je sebelum sklh mula...!! tu pasal sampai lebam mata sis ni bersengkang mata nk siapkn semuanya...alhamdulillah atas rezekiNya..walaupun baru je sis bukak 'kedai' bulan lepas, tp order yg dtg blh tahan...sis ucapkan bebanyak terima kasih kpd 'pengorder' yg memberi sokongan...hehe..harap berpuas hati dgn hasil kraf sis tu yek...tlg2 lah promote sket kt kwn2 sekolah tu ye..nnti sis bagi komisen...hehe..

antara produk D'yat de Craft yg brjaya dipacking dn dipos sblm thn baru..
-yg ada kartun domo tu ialah Hair Clip..pink gituu

Pencil Case adik adam dn adik icha..dua2 nk kartun domo..
-order last minit sblm start sklh..nasib baek sempat tau...tq
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jan 30, 2012

Terima kasih customerku sayang...

Lama tak update..mahap le ye..sis sebuk sket..oppss bukan sket je..banyak sebenornye..alhamdulillah bnyk gk la tempahan sis dapat..tu pasal tk sempat nak update blog ni...

Entry kali ni, sis nak share antara order2 dari pelanggan yg sis sayang..sempat upload sikit je ni..sis update lain kali lak ye..terima kasih atas sokongan korang..luv..

Kalau ada yang berminat nak order sebijik mcm dalam gambar2 kt bwh ni..boleh je..isi order form dulu, pastu kita boleh discuss..



pencil case, nametag keychain antara yg top order..

design pencil case yg sis buat ni hasil rekaan sis sendiri tau..tk tiru sesape punnn...ok ke?

pelbagai design pencil case, coin purse dn keychain

dari atas: coin purse - strawberry, angry bird biru, pink flower, handphone case (alia), brooches dan nametag keychain pastu ada gak keychain gitar kaler pink..ngee.

(dalam bulatan)-nametag keychain, nametag phone strap, (yg kt tepi2 tu - macam2 keychain), yg kt atas kanan tu hair clip ice-cream...comel kan?  

Jan 12, 2012

Pencil Case @ Pencil Bag?

pencil bag... kira saiz L la..order dr cikgu ct hajar yg nk pencil case tu kasik besar sket..boleh sumbat semua stationery kt dlm tu...yela cikgu...saiz: 10'' x 7"..khas buat cikgu..t.kasih order..


pencil bag cikgu ct..deco with bunga2 comel..

Jan 8, 2012

Hair Clip comel2 murah2

Hair clip murah2.. dr kain felt jenis lembut..boleh custom order nk warna dn corak lain..

Harga: RM 2.50/pc
3 pcs - RM 7.00 shj
-bulk order - 20pcs ke atas: RM2.00/pc

hair clip flower dan square hair clip
(boleh custom order - corak2 lain)

antara contoh corak yg top-domo hair clip..naik jemu sis potong gigi domo ni..haha

flower hair clip


Klik Order Form untuk order.

D'yat de Craft - 1 bulan la..bukan 2 bulan..

oppss..macamana sis boleh salah kira ni..D'yat de Craft baru sebulan sebenarnya..hehe..sori geng..tima kasih pada sorg sahabat yg menegur..wah..prihatin gk ye..

oraitt.. sis cuma nk bagitau sikit la, kepada buyer yg nk custom order, harap dpt beri 2-3 hari (dr tarikh pembayaran) utk sis siapkn order2 tu..sis akan cuba buat secepat yg mungkin..sis cuma ad 2 tgn je ni..jadi kenalah sabar sikit sbb sis buat ikut turn..siapa bayar dulu akan didahulukan..ok lah, sis rasa semua pun mmg dh tau...saje je nk bagitau lagi..

order hari Jumaat lalu utk dihantar esok (Isnin)-ni  sblm di-packing

Jan 5, 2012

2012 sudah..D'yat de Craft dh berumur 2 bulan...

Salam..tak terlewat lg kot kalau sis nk ucapkan Selamat Tahun Baru 2012..maaflh lmbt sikiiit wish kpd geng semua..sbb tk sempat nk bukak blog dek konsentret menyiapkn order yg brtimbun sblm date line..dan order plg bnyk ialah semestinya 'Pencil Case' dan  diikuti 'Nametag keychain'..semua nk sblm start sklh, walaupun ada yg order 1 hari je sebelum sklh mula...!! tu pasal sampai lebam mata sis ni bersengkang mata nk siapkn semuanya...alhamdulillah atas rezekiNya..walaupun baru je sis bukak 'kedai' bulan lepas, tp order yg dtg blh tahan...sis ucapkan bebanyak terima kasih kpd 'pengorder' yg memberi sokongan...hehe..harap berpuas hati dgn hasil kraf sis tu yek...tlg2 lah promote sket kt kwn2 sekolah tu ye..nnti sis bagi komisen...hehe..

antara produk D'yat de Craft yg brjaya dipacking dn dipos sblm thn baru..
-yg ada kartun domo tu ialah Hair Clip..pink gituu

Pencil Case adik adam dn adik icha..dua2 nk kartun domo..
-order last minit sblm start sklh..nasib baek sempat tau...tq