Cara-cara membuat order

Image by FlamingText.com

Image by FlamingText.com

- Pilih item/kod
- Isi Order Form
- Tunggu sis reply order (check email)
- Buat payment
- Reply email (attached/scan slip pembayaran)
- Tunggu sis process order
- Penghantaran order by Poslaju

(sis akan berikan track number)
- Sila beritahu jika tempahan sudah diterima

(reply email)

NO BACK-OUT BUYER, PLEASE!!!

ORDER AKAN DI'RESERVED' 3 HARI SAHAJA

SEHINGGA PEMBAYARAN DIBUAT..
SELEPAS 3 HARI. SIS AKAN DELETE ORDER..
SILA MAKLUMKAN SEGERA APABILA SUDAH
MEMBUAT PEMBAYARAN..
TERIMA KASIH..LUV U..

D'yat de Craft Collection

Image by FlamingText.com
Image by FlamingText.com

Followers

There was an error in this gadget

Dec 24, 2011

Write-on nametag keychain

..haa..ni salah satu kraf yg sis reka sendiri..selain dari nametag yg dh siap dgn nama mcm entry lepas, nametag keychain ni pula sis buat satu ruangan untuk korang tulis sendiri nama kt situ..nk tulis apa2 pun boleh..

Harga: RM3.50/pc
order 3pcs - RM10.00 shj
(harga tidak termasuk postage chg)

write-on nametag keychain..boleh custom order nk wrna apa..
write-on nametag keychain - hitam dn coklat
order dr kawan adik nieda

tulis sendiri kt sini..quality gloss paper

klik Order Form untuk order.

Nametag Keychain / handphone strap

nametag keychain untuk letak kt beg sekolah atau kt mana2 pun la..sgt sesuai utk anak2 yg nk start sekolah nanti, ..maklumlah kadang2 beg sekolah ni satu pesen je kan..takut terambik org punya lak nnti..terutama ank2 yg baru masuk tahun satu tu..dengan adanya nametag keychain ni, senang sikit ank2 nk cam beg diaorang..kan..

nametag ni juga boleh dijadikan handphone strap..siapa nk order sila tulis nk buat keychain ke atau handphone strap ye..klik Order Form 

Harga:RM3.50/pc
order 3pcs - RM10.00 sahaja
(tidak termasuk postage chg)
sila tulis nk letak nama apa ye..(max:6huruf)

nametag keychain dn handphone strap D'yat de Craft
(size: 2.5'' x 1.5")

sesuai sangkut kt beg sekolah..

nametag handphone strap - wawa punya

personalised handphone strap


Klik Order Form untuk order.

Coin Purse n Nametag Keychain

Coin Purse (ukuran: 5" x 4" ), boleh custom order kaler2 lain. 

Harga: RM7.50/pc
(tidak trmasuk postage chg)

Coin purse utk anak k.ros dan nametag keychain aisya dn najmi
Coin Purse : RM7.50
Nametag Keychain : RM3.50/each
(harga tidak termasuk post chg)


klik Order Form untuk order

Dec 23, 2011

Tutorial - Make your own moving / scrolling Welcome Note

hahaha..ada juga yg bertanya mcm mana sis buat welcome note yg boleh gerak-gerak kat atas tu..ish..sis ni tkde la pandai mana pun..cuma sis try klik sana klik sini je..so entry kali ni sis saje-saje nak share camne sis buat ye..lain orang lain caranye..


(click to see large view)

(click to see large view)

(click to see large view)




Dec 19, 2011

Tutorial Pencil Case - e-book dan printed booklet


Dapatkan e-book D'yat de Craft  - Tutorial membuat pencil case step by step..cara mudah..dilengkapi penerangan bergambar yang amat mudah untuk dipelajari...korang juga boleh aplikasikan cara2 dia utk buat coin purse, tote bag, make-up bag dll...haa banyak kegunaannya tau..

-Tutorial e-book ini dalam format PDF, boleh download dan print sendiri..

Harga E-Book: RM15.00 sahaja

New Price ! - RM10.00 only

Cara order senang sahaja, cuma isi Order Form , bila sis reply dn bayaran sudah dibuat, sis akan hantar e-book ini straight away kt email korang.

-Tutorial ini juga sis ada buat printed booklet (A4 size) - Quality paper) khas untuk sesape yang tk nk print sendiri..sis akan pos kt korang..

Harga Printed Booklet: RM25.00 sahaja
(tidak termasuk postage chg)

OUT OF STOCK !

TUTORIAL PENCIL CASE - EBOOK & PRINTED BOOKLET

Dec 17, 2011

Back to school 2 - Ready made pencil case

tara...pencil case ready made utk dipilih..dibuat dr kain felt..100% handmade..promosi back to school  special utk korang ni sis wt simple sket dr entry lepas, tp tetap menarik kan..ye ke..hehe..beli la utk anak2 korang, adik ke atau utk korang guna sendiri laa..kt luar tk dpt camni tau! one n only ni..org lain mesti jeles tgk pencil case tu.baru bersemangat anak2 nk start sekolah ni..siap boleh letak nama lg..baru tk hilang..

DAN!! promosi kali ni sis wt pencil case ni siap dgn keychain lg tau..semua kiut miut dgn kaler yg fresh2..
limited edition (satu je stiap design), tapi kalau nk order lebih pun boleh juga la..cuma kne brsabar sket tunggu turn ye..huhu..

kalau suka, boleh isi Order Form  atau email sis : dyatcan@ymail.com ..pilih yg mana satu, pastu nyatakan nak letak nama apa (max:6 huruf)..ye

HARGA PROMOSI : RM15.00/set 
-(pencil case+matching keychain+your name)
.cepat ! edisi terhad!
(harga tidak termasuk postage)

SOLD OUT!! -updated 14/02/12
*tapi masih boleh order ikut mana2 design, cuma harga bukan harga promosi lagi lah ye..

-RM 15.00/pc
kalau nak keychain sekali + RM 3/pc (harga asal RM3.50)

*(harga tidak termasuk postage charge)

10 design untuk dipilih....(appr.size: 8'' x 4'')
item code:(dari kiri-atas):
PCLOVE, PCCAR, PCFLOWER, PCANGRYBIRD, PCGIRL, PCKERRORO, PCCUPCAKE, PCGUITAR, PCSTRAWBERRY, PCLADYBIRD

* boleh tukar colour ikut kesukaan, (cth: PCLADYBIRD - pc(biru), ladybird(merah)...)-updated 14/02/12
........................................................................................................................................................
boleh letak nama...(max:6huruf)


label sis kt belah belakang...

bahagian dalam ada lining...
 c/w matching keychain yg kiut.. 
  
 Ready-made pencil case -10 design
(per set - pencil case beserta nama + matching keychain)
RM15.00/set (tk trmasuk postage chg)
PC Cupcakes -Sold to atikah
(colour: light purple)

PC Love - Sold to diana
(colour: dark brownies)

PC Strawberry - Sold to athira
(colour: strike pink)

PC Ladybird - Sold to nazirah
(colour: apple green)

PC Car - Sold to nor
(colour: dark blue)

PC Kerroro - Sold to mia
(colour: light blue)

PC Sweet Girl - Sold to fiqah
(colour: light pink)

PC Angry Bird - Sold to jia
(colour: red )

PC Flower - Sold to anis
(colour: fuschia pink)

PC Guitar - Sold to ieffa
(colour: brown)

nama akan sis letak kat sini..


U/P : Kepada pembeli yang  berminat pada pencil case yg berstatus SOLD, masih boleh order juga..sis akan buat yg baru..cuma harga lain sikit la ye..

RM15/buah tanpa keychain
-keychain - RM3/pc

Klik Order Form untuk order.




Dec 12, 2011

Brooch pin..for shawl, etc..

Brooch pin dr kain felt..approx.size: 4cm
Harga: RM2.00/pc, 3pcs - RM5.00

ukuran pin kt belakang- 2cm
Ada 6 warna utk dipilih:
(dari atas): merah/putih, hijau/pink, hitam/pink (OUT OF STOCK), biru/kelabu, hitam/ungu(OUT OF STOCK), coklat/pink (OUT OF STOCK)

*Brooch yg berstatus OUT OF STOCK boleh order juga, sis akan buat baru -'fresh' lagi...

Boleh custom order utk pilihan warna sendiri..isi Order Form, pastu nyatakan nk warna apa & quantiti, ye...

Pencil case n coin purse

Sis dapat lagi order coin purse..haa..coin purse ni pun sesuai utk anak2 bawa kt sekolah tau..boleh simpan duit belanja..tkde la main sumbat je kt dlm poket tu..ukuran nya pun agak2 cukupla masukkn kt poket baju sekolah ataupun poket seluar (anak lelaki)..boleh order ikut design sendiri..attachkn design kt order melalui email sis: dyatcan@ymail.com ..kalau tkde design sendiri boleh order kt D'yat de Craft Order Form. 


coin purse-angry bird & pencil case-domo..
ni order dr kak adik n her lovely daughter sakina..tq dear

coin purse ni berukuran 5'' x 4''..boleh order mcm2 bentuk lain juga..isi je Order Form ni..
harga dari RM5.00 - RM10.00

Rose Brooch

Brooch pin bunga ros..drpd poly felt, sesuai dipakai pada tudung, shawl ataupun sebagai penyeri baju..sis baru sempat buat 5 colour je dulu..yg lain sis update next entry ye..(appr.size:diameter-6cm)
Harga: RM4.00/pc
(tidak termasuk postage chg)

(dari kiri): lime green, red, pink (striking), black&white, light blue
status: Available


brooch pin - 2cm

Dec 6, 2011

Keychain bentuk rumah

nak juga..anis, dayah dn awa order keychain bentuk rumah sama mcm order adik akidah. kira bff la tu kunun..hik..hik..jgn mare ye dik oii..

HARGA:RM3.50/PC
(tidak termasuk postage charges)
sis boleh buat macam2 bentuk yg lain juga - ikut pilihan sendiri, attachedkn gambar - insyaallah sis cuba sedaya upaya.

Nk order..? isi Order Form atau email sis: dyatcan@ymail.com.. takde min.order, satu pun boleh..


ni time belum siap lg..tinggal filled dgn fiber dn jahit - pastu letak keychainring..siap le tu..sabar ye.

purse ala2 pencil case

ni order dari cik aini..lepas cik aini ni tgk pencil case yg sis wt utk kawan2 adik dayah hr tu, dia terus order satu tp nk tmbh tali utk pegang2- nk buat mcm purse katanya..terima kasih cik aini coz order kt sis ye..juga dgn satu keychain bentuk love..cute tk? rama-rama tu kaler pink & purple..

Pencil case dn keychain - adik akidah

ni lagi satu order dari kawan adik dayah...nk ladybird jugak..hmmm
adik akidah order pencil case ladybird dgn keychain 'rumah'

Back to school - Pencil Case

..sekolah dah nk start tk lama lg..selain baju sekolah, beg dn alatulis, ini adalah diantara barangan yang terpenting juga kan..PENCIL CASE..dh tu nk letak kt mana pen/pensil kalau bukan kt dlm ni...hehe..pencil case ni adalah antara hasil kraf sis yg terawal..cantik tk? dibuat dari kain felt .. boleh letak nama lagi dengan 'ornament' (kartun) yang cute miut ni.. Harga :RM25.00/pc...

boleh klik Order Form kt sebelah kanan atau email sis ye: dyatcan@ymail.com

-sila beri detail cth: case nk wrna apa, ornament nk bentuk apa, dn nk tulis nama apa kt situ (max:6letters je tau)..approx.size: 8' x 4"...siapa cepat dialah dapat dulu!..hehe..

Pencil case..100% handmade tau..Harga Baru: RM20.00/pc (updated:17/12/11) ..yeahh..compared dgn ready made pencil case kt entry di atas..pencil case ni korang leh custom order warna pencil case dan 'ornament' dia..pastu sis wt ornament tu filled bg dia muncit2 sket..bru 3D..nama lk tkde charge lain..harga trmasuk nama tu tau...huruf dia nk satu kaler boleh,..nk kaler2 pun boleh..
ni order dr kawan2 adik dayah



order adik najwa - guitar light blue

order utk adik aisya yg comel - hello kitty n litle bear pink

order dr adik dayah - sweet ladybird hitam

adik najmi - angry bird dn pencil case hitam

domokun-pink-order dr adik nieyda


adik anis nk ladybird gk- kaler merah hitam
pencil case sis letak lining kt dlm..baru tahan skt..


Officially launched...!!

Akhirnya..dengan tekad dan semangat, berjaya juga sis 'buka' kedai sis ni walaupun masih dalam situasi ke'busy'an tahap kritikal ni...(sempat lagi..)

Kepada members dn visitor yg dh 'menjenguk' kedai sis ni, terima kasih diucapkan..sudi2kanlah sign-in as member, ok...so this it is...tk sabar dh nk announce D'yat de Craft ni dengan rasminya di'buka'...(potong reben..)

Dipersilakan blogwalking..dn jika berminat, boleh klik order form  atau email : dyatcan@ymail.com atau sms 012-3949381..untuk sebarang pertanyaan lanjut. TERIMA KASIH.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 24, 2011

Write-on nametag keychain

..haa..ni salah satu kraf yg sis reka sendiri..selain dari nametag yg dh siap dgn nama mcm entry lepas, nametag keychain ni pula sis buat satu ruangan untuk korang tulis sendiri nama kt situ..nk tulis apa2 pun boleh..

Harga: RM3.50/pc
order 3pcs - RM10.00 shj
(harga tidak termasuk postage chg)

write-on nametag keychain..boleh custom order nk wrna apa..
write-on nametag keychain - hitam dn coklat
order dr kawan adik nieda

tulis sendiri kt sini..quality gloss paper

klik Order Form untuk order.

Nametag Keychain / handphone strap

nametag keychain untuk letak kt beg sekolah atau kt mana2 pun la..sgt sesuai utk anak2 yg nk start sekolah nanti, ..maklumlah kadang2 beg sekolah ni satu pesen je kan..takut terambik org punya lak nnti..terutama ank2 yg baru masuk tahun satu tu..dengan adanya nametag keychain ni, senang sikit ank2 nk cam beg diaorang..kan..

nametag ni juga boleh dijadikan handphone strap..siapa nk order sila tulis nk buat keychain ke atau handphone strap ye..klik Order Form 

Harga:RM3.50/pc
order 3pcs - RM10.00 sahaja
(tidak termasuk postage chg)
sila tulis nk letak nama apa ye..(max:6huruf)

nametag keychain dn handphone strap D'yat de Craft
(size: 2.5'' x 1.5")

sesuai sangkut kt beg sekolah..

nametag handphone strap - wawa punya

personalised handphone strap


Klik Order Form untuk order.

Coin Purse n Nametag Keychain

Coin Purse (ukuran: 5" x 4" ), boleh custom order kaler2 lain. 

Harga: RM7.50/pc
(tidak trmasuk postage chg)

Coin purse utk anak k.ros dan nametag keychain aisya dn najmi
Coin Purse : RM7.50
Nametag Keychain : RM3.50/each
(harga tidak termasuk post chg)


klik Order Form untuk order

Dec 23, 2011

Tutorial - Make your own moving / scrolling Welcome Note

hahaha..ada juga yg bertanya mcm mana sis buat welcome note yg boleh gerak-gerak kat atas tu..ish..sis ni tkde la pandai mana pun..cuma sis try klik sana klik sini je..so entry kali ni sis saje-saje nak share camne sis buat ye..lain orang lain caranye..


(click to see large view)

(click to see large view)

(click to see large view)




Dec 19, 2011

Tutorial Pencil Case - e-book dan printed booklet


Dapatkan e-book D'yat de Craft  - Tutorial membuat pencil case step by step..cara mudah..dilengkapi penerangan bergambar yang amat mudah untuk dipelajari...korang juga boleh aplikasikan cara2 dia utk buat coin purse, tote bag, make-up bag dll...haa banyak kegunaannya tau..

-Tutorial e-book ini dalam format PDF, boleh download dan print sendiri..

Harga E-Book: RM15.00 sahaja

New Price ! - RM10.00 only

Cara order senang sahaja, cuma isi Order Form , bila sis reply dn bayaran sudah dibuat, sis akan hantar e-book ini straight away kt email korang.

-Tutorial ini juga sis ada buat printed booklet (A4 size) - Quality paper) khas untuk sesape yang tk nk print sendiri..sis akan pos kt korang..

Harga Printed Booklet: RM25.00 sahaja
(tidak termasuk postage chg)

OUT OF STOCK !

TUTORIAL PENCIL CASE - EBOOK & PRINTED BOOKLET

Dec 17, 2011

Back to school 2 - Ready made pencil case

tara...pencil case ready made utk dipilih..dibuat dr kain felt..100% handmade..promosi back to school  special utk korang ni sis wt simple sket dr entry lepas, tp tetap menarik kan..ye ke..hehe..beli la utk anak2 korang, adik ke atau utk korang guna sendiri laa..kt luar tk dpt camni tau! one n only ni..org lain mesti jeles tgk pencil case tu.baru bersemangat anak2 nk start sekolah ni..siap boleh letak nama lg..baru tk hilang..

DAN!! promosi kali ni sis wt pencil case ni siap dgn keychain lg tau..semua kiut miut dgn kaler yg fresh2..
limited edition (satu je stiap design), tapi kalau nk order lebih pun boleh juga la..cuma kne brsabar sket tunggu turn ye..huhu..

kalau suka, boleh isi Order Form  atau email sis : dyatcan@ymail.com ..pilih yg mana satu, pastu nyatakan nak letak nama apa (max:6 huruf)..ye

HARGA PROMOSI : RM15.00/set 
-(pencil case+matching keychain+your name)
.cepat ! edisi terhad!
(harga tidak termasuk postage)

SOLD OUT!! -updated 14/02/12
*tapi masih boleh order ikut mana2 design, cuma harga bukan harga promosi lagi lah ye..

-RM 15.00/pc
kalau nak keychain sekali + RM 3/pc (harga asal RM3.50)

*(harga tidak termasuk postage charge)

10 design untuk dipilih....(appr.size: 8'' x 4'')
item code:(dari kiri-atas):
PCLOVE, PCCAR, PCFLOWER, PCANGRYBIRD, PCGIRL, PCKERRORO, PCCUPCAKE, PCGUITAR, PCSTRAWBERRY, PCLADYBIRD

* boleh tukar colour ikut kesukaan, (cth: PCLADYBIRD - pc(biru), ladybird(merah)...)-updated 14/02/12
........................................................................................................................................................
boleh letak nama...(max:6huruf)


label sis kt belah belakang...

bahagian dalam ada lining...
 c/w matching keychain yg kiut.. 
  
 Ready-made pencil case -10 design
(per set - pencil case beserta nama + matching keychain)
RM15.00/set (tk trmasuk postage chg)
PC Cupcakes -Sold to atikah
(colour: light purple)

PC Love - Sold to diana
(colour: dark brownies)

PC Strawberry - Sold to athira
(colour: strike pink)

PC Ladybird - Sold to nazirah
(colour: apple green)

PC Car - Sold to nor
(colour: dark blue)

PC Kerroro - Sold to mia
(colour: light blue)

PC Sweet Girl - Sold to fiqah
(colour: light pink)

PC Angry Bird - Sold to jia
(colour: red )

PC Flower - Sold to anis
(colour: fuschia pink)

PC Guitar - Sold to ieffa
(colour: brown)

nama akan sis letak kat sini..


U/P : Kepada pembeli yang  berminat pada pencil case yg berstatus SOLD, masih boleh order juga..sis akan buat yg baru..cuma harga lain sikit la ye..

RM15/buah tanpa keychain
-keychain - RM3/pc

Klik Order Form untuk order.




Dec 12, 2011

Brooch pin..for shawl, etc..

Brooch pin dr kain felt..approx.size: 4cm
Harga: RM2.00/pc, 3pcs - RM5.00

ukuran pin kt belakang- 2cm
Ada 6 warna utk dipilih:
(dari atas): merah/putih, hijau/pink, hitam/pink (OUT OF STOCK), biru/kelabu, hitam/ungu(OUT OF STOCK), coklat/pink (OUT OF STOCK)

*Brooch yg berstatus OUT OF STOCK boleh order juga, sis akan buat baru -'fresh' lagi...

Boleh custom order utk pilihan warna sendiri..isi Order Form, pastu nyatakan nk warna apa & quantiti, ye...

Pencil case n coin purse

Sis dapat lagi order coin purse..haa..coin purse ni pun sesuai utk anak2 bawa kt sekolah tau..boleh simpan duit belanja..tkde la main sumbat je kt dlm poket tu..ukuran nya pun agak2 cukupla masukkn kt poket baju sekolah ataupun poket seluar (anak lelaki)..boleh order ikut design sendiri..attachkn design kt order melalui email sis: dyatcan@ymail.com ..kalau tkde design sendiri boleh order kt D'yat de Craft Order Form. 


coin purse-angry bird & pencil case-domo..
ni order dr kak adik n her lovely daughter sakina..tq dear

coin purse ni berukuran 5'' x 4''..boleh order mcm2 bentuk lain juga..isi je Order Form ni..
harga dari RM5.00 - RM10.00

Rose Brooch

Brooch pin bunga ros..drpd poly felt, sesuai dipakai pada tudung, shawl ataupun sebagai penyeri baju..sis baru sempat buat 5 colour je dulu..yg lain sis update next entry ye..(appr.size:diameter-6cm)
Harga: RM4.00/pc
(tidak termasuk postage chg)

(dari kiri): lime green, red, pink (striking), black&white, light blue
status: Available


brooch pin - 2cm

Dec 6, 2011

Keychain bentuk rumah

nak juga..anis, dayah dn awa order keychain bentuk rumah sama mcm order adik akidah. kira bff la tu kunun..hik..hik..jgn mare ye dik oii..

HARGA:RM3.50/PC
(tidak termasuk postage charges)
sis boleh buat macam2 bentuk yg lain juga - ikut pilihan sendiri, attachedkn gambar - insyaallah sis cuba sedaya upaya.

Nk order..? isi Order Form atau email sis: dyatcan@ymail.com.. takde min.order, satu pun boleh..


ni time belum siap lg..tinggal filled dgn fiber dn jahit - pastu letak keychainring..siap le tu..sabar ye.

purse ala2 pencil case

ni order dari cik aini..lepas cik aini ni tgk pencil case yg sis wt utk kawan2 adik dayah hr tu, dia terus order satu tp nk tmbh tali utk pegang2- nk buat mcm purse katanya..terima kasih cik aini coz order kt sis ye..juga dgn satu keychain bentuk love..cute tk? rama-rama tu kaler pink & purple..

Pencil case dn keychain - adik akidah

ni lagi satu order dari kawan adik dayah...nk ladybird jugak..hmmm
adik akidah order pencil case ladybird dgn keychain 'rumah'

Back to school - Pencil Case

..sekolah dah nk start tk lama lg..selain baju sekolah, beg dn alatulis, ini adalah diantara barangan yang terpenting juga kan..PENCIL CASE..dh tu nk letak kt mana pen/pensil kalau bukan kt dlm ni...hehe..pencil case ni adalah antara hasil kraf sis yg terawal..cantik tk? dibuat dari kain felt .. boleh letak nama lagi dengan 'ornament' (kartun) yang cute miut ni.. Harga :RM25.00/pc...

boleh klik Order Form kt sebelah kanan atau email sis ye: dyatcan@ymail.com

-sila beri detail cth: case nk wrna apa, ornament nk bentuk apa, dn nk tulis nama apa kt situ (max:6letters je tau)..approx.size: 8' x 4"...siapa cepat dialah dapat dulu!..hehe..

Pencil case..100% handmade tau..Harga Baru: RM20.00/pc (updated:17/12/11) ..yeahh..compared dgn ready made pencil case kt entry di atas..pencil case ni korang leh custom order warna pencil case dan 'ornament' dia..pastu sis wt ornament tu filled bg dia muncit2 sket..bru 3D..nama lk tkde charge lain..harga trmasuk nama tu tau...huruf dia nk satu kaler boleh,..nk kaler2 pun boleh..
ni order dr kawan2 adik dayah



order adik najwa - guitar light blue

order utk adik aisya yg comel - hello kitty n litle bear pink

order dr adik dayah - sweet ladybird hitam

adik najmi - angry bird dn pencil case hitam

domokun-pink-order dr adik nieyda


adik anis nk ladybird gk- kaler merah hitam
pencil case sis letak lining kt dlm..baru tahan skt..


Officially launched...!!

Akhirnya..dengan tekad dan semangat, berjaya juga sis 'buka' kedai sis ni walaupun masih dalam situasi ke'busy'an tahap kritikal ni...(sempat lagi..)

Kepada members dn visitor yg dh 'menjenguk' kedai sis ni, terima kasih diucapkan..sudi2kanlah sign-in as member, ok...so this it is...tk sabar dh nk announce D'yat de Craft ni dengan rasminya di'buka'...(potong reben..)

Dipersilakan blogwalking..dn jika berminat, boleh klik order form  atau email : dyatcan@ymail.com atau sms 012-3949381..untuk sebarang pertanyaan lanjut. TERIMA KASIH..